diumenge, 9 de juny del 2013

Decoracions "handmade"

A la Botiga estem preparant novetats de cares a l'estiu. Tot fet a mà i sota la nova marca "NITUWOOD" (handmade in Costa Brava).


Estem preparant, entre d'altres, caixetes classificadores de fusta estil vintage, pissarres decoratives de diferents mides, penjadors fets amb fusta i pots de vidre per posar flors,...



El que podreu trobar durant aquest estiu serà una gran varietat de pissarres fetes amb fusta i pintades amb pintura de pissarra. 


Aquest tipus de pintura et permet escriure missatges amb un guix de tota la vida o amb els rotuladors de guix líquid que podeu trobar a qualsevol paperería, també es poden esborrar fàcilment amb un drap moll.


Podreu trobar pissarres de diferents mides i formes geomètriques: com ara cors, triangles, rodones i més. També tenim diferents animalons com aquest gatet.


D'altra banda també estem construïnt caixetes de fusta, amb un estil entre rústic i vintage que tant poden servir per guardar o classificar coses, com per servir unes begudes a la terrassa.



Aquestes caixetes de fusta fetes a mà al nostre taller, están inspirades en caixes d'eines antigues, caixes rústiques de fruita, safates,..


Com totes les coses que fem al taller es poden encarregar al gust del consumidor, ja sigui el color (fusta natural, envellida, emblanquinat,..)


A més a més estem preparant tot una sèrie de penjadors fets amb fusta amb disseny diferents i múltiples funcions.


Ja poden ser com a porta cactus com a gerro de flors.


3 comentaris:

  1. Son uns detalls "estupendus" tots.
    A veure si puc escapar-me algún dia per L'Escala!!
    petons

    Esther

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies Esther, espero la teva visita.

    atent.
    Joan

    ResponElimina
  3. Hi ha un "premi" per promocionar els blogs, paseu pel nostre i veureu de que es tracta!

    Gràcies

    ResponElimina